Tornado's en Baljurken
Door: Rosalie Cloo
Blijf op de hoogte en volg Rosalie
13 Maart 2012 | Verenigde Staten, Nashville
Maar dat hoeft op dit moment ook niet want het weer is heerlijk. Het is ongeveer 70 graden Fahrenheit (wat is ongeveer 21.1 graden Celsius. Echt heel erg warm dus. Ik vind het super want ik kan mijn jurkjes weer aan en mooi in mijn t-shirtje lopen zonder kou te vatten. Maar het weer is nog steeds erg onvoorspelbaar en zulke sterke weerschommelingen kunnen wat stormen veroorzaken. Misschien waai ik wel naar huis toe.
Het begint nu echt dicht bij te komen, dicht bij het moment waarop ik weer in het vliegtuig stap en op weg ga naar mijn thuis, Nederland. Wanneer ik al mijn vrienden en familie weer zie en weer terug moet naar mijn oude leven. Ergens kijk ik er wel naar uit om iedereen weer te zien. Maar op dit moment voelt het alsof ik tussen twee werelden sta en ik geen idee heb welke kant ik op moet. Ik vind het hier leuk en ik heb hier leuke vrienden en een geweldige familie. Maar ik mis ook iedereen aan de andere kant van de wereld! Oh waarom ben ik ook niet gewoon naar Belgie of Duitsland gegaan. Zou zoveel gemakkelijker geweest zijn. Makkelijk staat dan ook niet echt in mijn woordenboek meer tegenwoordig. Net zoals dat mijn Nederlands met de dag slechter wordt (vooral de d’s en t’s en de uitspraak, jaja!) Nog drie maandjes dus, voordat ik weer aan de stamppot mag beginnen!
De voorbereidingen voor prom zijn dan eindelijk begonnen. Gister mijn eerste dag weer gezonnebaad (nee niet buiten, maar in de zonnestudio) en ik moet binnenkort maar eens op zoek gaan naar mijn promdress. Het is een hele grote “happening” hier in Nashville. De prijzen van de jurken varieren van 100 – 600 dollar wat dus best wel veel is, en alles moet groot, de jurk, de schoenen, het haar, en de limo. Erg vermakelijk dus om als Nederlander naar dit festijn te kijken. Ik heb vandaag mijn uitnodiging ontvangen voor het eindbal. Het thema is iets met heel veel roze. Een beetje Willie Wonka fabriek idee. Erg leuk. En ik kijk er ontzettend naar uit. Meer updates van Prom gaan volgen want die zullen er zeker komen.
Liefs!
14 Maart 2012 - 09:51
Jannet De Vries:
Best wel eng lijkt me gevaar voor tornado's.
Roos ik kan me best voorstellen dat je je momenteel in 2 werelden voelt.
Het is ook een grote overgang.
Maar een belevenis die ze je nooit meer afpakken. Geniet van die laatste maanden.
Ze vliegen zo voorbij.
De belevenissen neem je met je mee. En natuurlijk mis je straks daar de familie en je vrienden.
Maar in Nederland ben je natuurlijk ook weer van harte welkom bij je familie en je vriendinnen.
Het ga je goed daar en vooral blijven genieten en niet teveel denken aan je vertrek.